Kapitel 2- OMG!

Tidigare:

Cindy's perspektiv:

Han såg ut som ett frågetecken, men han log tillbaka. Jag klev av bussen, och vände mig om mot bussen. Jag vinkade innan bussen åkte iväg. Han vinkade tillbaka. Wow! Jag var en av miljontals fans, och jag fick sitta bredvid honom! Zayn Malik från One direction! Jag hade ett minne för livet, och en historia att berätta för tjejerna som stog några meter bort och vinkade som galningar! Jag var nästan lite yr, så jag satte mig ner på närmaste bänk. Tjejerna kom springandes mot mig.

Zayn's perspektiv:

Jag vecklade upp den lilla papperslappen jag fick av henne. Det stod @SabbeBiebsMalik, snälla följ mig! ;) xx <333 på den. Jag tog direkt upp min telefon och gick in på twitter. Jag skrev in hennes namn och klickade på ”Follow”.

Jag funderade hela vägen till studion på vad hon menade med att hon skulle se mig imorgon. Jag kom inte på det eftersom jag var väldigt trött. Klockan var ju bara 10!Shirin's perspektiv:

Vi sprang mot Cindy som såg väldigt förvirrad ut. Hon satt på en bänk och stirrade ner i marken. Hade det hänt något?


”Hur är det? frågade Sacha.

”Ja, du. Hur i helsike ska jag börja?!” svarade hon. Det kommer ta ett tag för mig att berätta. Kan vi ta det hemma?

”Det går bra! svarade jag. Vem var det du vinkade till förresten?”

”Zayn.” mumlade hon tyst

”Inte den Zayn va? Frågade Sacha.

”Jag vet inte. Jag kan inte tänka nu. Kan vi ta det på hotellet så får ni höra allt?” Frågade hon.

”Eller så kan vi ta det medan vi går någonstans och äter lunch!” föreslog Em.

”Typiskt dig Em!”sa jag lite sarkastiskt.

”Vi år ju frukost för en timme sen. sa Sacha. Jag är inte hungrig alls!”

”Jag håller med Sacha, svarade jag. Vi har pizza kvar från igårkväll. Du kan äta på hotellet”

”Okej då! Svarade Em.

Sacha's perspektiv:

Vi gick till hotellet som låg bara några meter bort. Vi skyndade oss in i vårat rum. Det första vi alla gjorde var och slänga oss i sängarna. Vi tittade nyfiket på Cindy.

”Berätta nu då!” sa jag till henne.

”Jag satt bredvid Zayn på bussen” sa hon.

”Zayn! Din Zayn?” Frågade Em.

”Ja, min Zayn!” sa Cindy.

”OMG!!” Alla tre började skrika hysterisk medan Cindy bara satt och log.

”Du måste berätta allt! ” sa jag.Cindy's perspektiv:

Tjejerna skrek som galningar, medan jag bara satt där och småskrattade åt dom konstiga varelserna. Men egentligen var det nog jag som var konstig. Jag hade suttit bredvid en femtedel av One direction, bredvid min största dröm. Jag hade till och med pratat med honom, och gett honom min twitter. Ändå satt jag bara på min säng och log.

”Juste! Twitter! Sa jag och rusade till jackfickan där min iPhone låg. Jag loggade direkt in på twitter och såg att jag hade 236 followers. När jag tittade imorse hade jag bara 235. Jag tittade vem det var, och då började jag att skrika hysteriskt medan tjejerna tystnade.


”Varför skriker du?” frågade Shirin.

Jag kunde inte prata så jag slängde telefonen till henne istället. Bara efter några sekunder började hon också att skrika. Vi hoppade runt på golvet, med glada ansikten och höga glädjeskrik. När både Sacha och Em hade tittat på telefonen kom dom hoppandes till oss, och allt slutade i en stor gruppkram!Zayn's perspektiv:

Jag klev av bussen och gick in till studion där de andra redan var. Vi övade och började spela in vår nya låt ”I should have kissed you”.
I pausen drack jag lite vatten och snackade lite med boysen. Louis gjorde ett av sina roliga dansmoves medan han sjöng på det sättet som bara han kan göra! Vi alla skrattade som vanligt.

”Taggade inför konserten imorgon?”frågade Liam.

”Jaha, konserten!” Sa jag lite väl högt.

”Vad menar du?” frågade Harry.

”Nej, det var inget speciellt. Jag träffade ett fan på bussen och hon sa typ Vi ses imorgon, eller jag ser iallafall dig! Eller något sånt. Jag förstod inte vad hon menade, men det är klart att hon menade konserten, tror jag.” svarade jag lite halvt osäker.

”Det räcker för idag, men vi fortsätter på söndag” sa en av killarna i studion. Jag hörde inte vem.

”See ya!” svarade Louis och sprang ut, antagligen till bilen. Vi andra tog våra saker och gick ut. Louis satt i bilen när vi kom, precis som jag trodde. Musiken var på hög volym och vi började åka till hotellet.

”Vad ska vi äta ikväll?” Undrade Niall.

”Pasta Bolognese! Svarade jag glatt.

”Pizza!” skrek Harry.

”Korv med korvsås och extra korv!” svarade Louis. Vi alla brast ut i skratt!

”Då tycker jag bättre om Harrys förslag” sa Liam.

Det slutade med att vi alla satt framför TV:n med Pizza i knät. Jag tog upp min mobil för att kolla twitter. Jag läste vad som stod längst upp;

”My dream came true! Tanx @zaynmalik1D! It's the best day of my life! It begins with that I met you and continued with to see U followed me! What's next?! ;) xx <33333”

Jag fick ett stort leende på läpparna! Det är alltid lika kul att göra fans glada!


Nu fick ni kapitel 2. Hoppas ni är nöjda! Om många kommenterar kommer nästa kapitel snart!
Puss!! xx <333333

Vas happenin?!

Cindy's perspektiv:

Jag satt med hörlurarna i öronen. Ljudet var på ganska låg volym för att inte störa de andra i bussen. Det var min favoritlåt som spelades, altså "What makes you beutiful" med One direction. Jag satt och drömde mig bort om Zayn. Tänk att jag faktiskt skulle se dom imorgon! Jag kan knappt vänta! Vi hade åkt en lång resa från Sverige till Irland. Jag och mina tre bästa vänner, Emily (Fast alla säger Em), Sacha och Shirin. Det var dom jag skulle träffa vid hotellet nu.

”Är det ledigt här?” sa en röst

”Ja” sa jag utan att titta upp.

Jag tittade ut genom fönstret med iPoden i handen. Det var en varm och solig dag. Skönt!

I don't know why you're being shy” sjöng killen bredvid mig samtidigt som jag hörde det i lurarna. Rösten kände jag igen. Jag tittade upp på honom och fick en stor chock. Han tittade tillbaka på mig och log. Jag måste sett ganska dum ut när jag satt där och betraktade honom. Jag tog ur lurarna ur öronen, och tänkte precis fråga honom en sak, men han han först.

” Jag är Zayn” sa han.

”Jag... jag vet” svarade jag med darrig röst.

Det gör dom flesta” sa han och log mot mig. ”Hur är det?”

”Bra, jag känner mig svimfärdig, men annars är allt toppen!” svarade jag optimistiskt.

”Haha, okej” svarade han. ”Förlåt om jag störde dig...” Han tittade på mig och väntade på att jag skulle fylla i meningen.

”Cindy. Och det gjorde du verkligen inte! Jag lyssnade visserligen på er, men något säger mig att prata med dig är så mycket viktigare! Om du har tid förstås!” svarade jag.

Det här var overkligt! Jag nöp mig själv i armen för att vakna från den fantastiska drömmen. Det var inte förrän då jag insåg det. Det var ingen dröm! Jag satt bredvid den mest underbaraste killen på jorden! Det kunde bara inte vara verkligt!

Zayn's perspektiv:

Tjejen bredvid mig såg förvånad ut, men hon var riktigt söt! Men hon var ändå bara ett annat fan.

”Mary street” lät det från högtalarna.

Cindy tryckte på stoppknappen.

”Förlåt, men jag ska av här” sa hon försiktigt.

”Det är inget att be om förlåtelse” sa jag och blinkade med ena ögat. Jag reste mig upp.

Hon log mot mig.

”Vi ses imorgon! Eller jag ser iallafall dig! sa hon och log stort.

Jag tittade fundersamt på henne men log tillbaka. Jag fick en liten lapp av henne innan hon han gå.

Cindy's perspektiv:

Han såg ut som ett frågetecken, men han log tillbaka. Jag klev av, och vände mig om mot bussen. Jag vinkade innan den åkte iväg. Han vinkade tillbaka. Wow! Jag var en av miljontals fans, och jag fick sitta bredvid honom! Zayn Malik från One direction! Jag hade ett minne för livet, och en historia att berätta för tjejerna som stog några meter bort och vinkade som galningar! Jag var nästan lite yr, så jag satte mig ner på närmaste bänk. Tjejerna kom springandes mot mig.Zayn's perspektiv:

Jag vecklade upp den lilla papperslappen jag fick av henne. Det stod @SabbeBiebsMalik, snälla följ mig! ;) xx <333 på den. Jag tog direkt upp min telefon och gick in på twitter. Jag skrev in hennes namn och klickade på ”Follow”.

Jag funderade hela vägen till studion på vad hon menade med att hon skulle se mig imorgon. Jag kom inte på det eftersom jag var väldigt trött. Klockan var ju bara 10!
 

Det var kapitel 1, hoppas ni gillade det! Ville bara säga att det är då jag som är Cindy, min kompis Sandra är Shirin, Sara är Sacha och Emma är Emily. Och följ gärna mig på twitter @SabbeBiebsMalik. Jag försöker få ut nästa kapitel snart, men går i 7:an nu och vi har väääääääldigt mkt läxor!


Kramar Sabina!! <3333333333

RSS 2.0